• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style

Events

Szakmai szemináriumok 2020 - Egynapos képzések a compliance, csalásmegelőzés és kockázatmenedzsment tevékenységek fejlesztésére

Event date:
2020/03/31 12:00 pm

A képzés célja, hogy a II. védelmi vonal szakemberei önálló kurzusokkal kapjanak szakmai támogatást munkájukhoz a BEMSZ hagyományos szekcióinak kiegészítéseképpen. A képzésekre várjuk mind a compliance, csalásmegelőzés és kockázatmenedzsment területen dolgozó kollégákat, mind a belső ellenőröket, így a foglalkozások egyben lehetőséget adnak a kapcsolatfelvételre, a tapasztataltok cseréjére is.

A programvezetők az egyes területek sajátosságait, a lehetséges problémáit, nehézségeit és megoldásait mutatják be. A gyakorlatokon a társszakmák legkiválóbb trénerei is szerepet kapnak, hogy szélesítsék a résztvevők eszköztárát, további segítséget nyújtva munkájukhoz.

A szakmai szekciók kapcsolódása az ágazati szekciók oktatási programjához:

A Szakmai Szemináriumok előadásaira, csakúgy, mint az Ágazati Szemináriumokra kedvezményes bérlet is vásárolható.

2019. évtől valamennyi szekció részvételi díját egységesen állapítottuk meg a programok közötti átjárhatóságot megkönnyítve: az egységes bérletek felhasználhatóak mind az Ágazati Szemináriumok, mind a Szakmai Szemináriumok programjaira oly módon, hogy a BEMSZ tagok minden esetben kedvezményben részesülnek. (Kivételt képeznek a közszféra Gyakorlati Szeminárium bérletei, amelyek alacsonyabb díjszabással kerülnek megállapításra, így azok nem érvényesek a szakmai szekciók előadásaira). Jelentkezési lapok letölthetők az BEMSZ oldaláról (iia.hu) vagy közvetlenül a belsoellenorzes.hu weboldalról.

Egyes témák több szakterület számára közösen kerülnek meghirdetésre.

Programinformációk:

Időtartam: 10.00 -15.00 óráig.

Helyszín: Hotel Hungária City Center, Budapest VII. Rákóczi út 90. VAGY: Danubius Hotel Aréna. Budapest XIV. Ifjúság útja 1-3.

A részvételi díjak tartalmazzák a jegyzet és a külön továbbszámlázott vendéglátás díjait. A programokon való részvétel esetén 4 CPE pontot igazolunk.

További információk, jelentkezés: ETK Szolgáltató zRt. Miskolczi Judit, miskolczi.judit@etk-rt.hu, 20/4114409

Együttműködő védelmi vonalak program

Jelentkezési lap


Képesített belső ellenőr, Certified Internal Auditor nemzetközi vizsga felkészítő tréning - 2020

Event date:
2020/09/04 09:00 am

A Belső Ellenőrök Magyarországi Szervezete (BEMSZ) az ETK Szolgáltató zRt. közreműködésével vizsga-felkészítő tanfolyamot szervez Okleveles Belső Ellenőr (CIA) képesítésre pályázók részére.

A képzés célja

A BEMSZ és az ETK Szolgáltató zRt. lehetőséget kíván teremteni a felkészült belső ellenőrök, könyvvizsgálók, ellenőrzési szakemberek számára, hogy a szakma legmagasabb szintű oklevelét megszerezhessék. Az oklevéllel igazolják, hogy munkájukat a nemzetközi követelményeknek megfelelően, a legkorszerűbb ismeretek birtokában végzik, és ezt az IIA is elismeri. A CIA oklevél mind a belső ellenőrök, mind az őket alkalmazó szervezetek számára jelentős előnyt biztosít, Magyarországon jelenleg mintegy kb. 75 szakember szerezte meg a képesítést.

Információk a vizsgafelkészítő tréningről

A tanfolyam formája gyakorlatokkal kiegészített előadás. A tanfolyam tananyaga elméleti összefoglaló előadásból és gyakorlati példák közös megoldásából áll. A leadott tananyagon túl a hallgatókat jegyzet és több száz feleletválasztós teszt segíti a felkészítésben. A tanfolyam legfontosabb eleme a teszt-kérdések és válaszok részletes elemzése. A kis csoportos foglalkozás lehetővé teszi a programvezető és a hallgatók közötti személyes kontaktust és az egyéni kibontakozást.

A vizsgafelkészítő tréning a vizsgák sikeres letételéhez szükséges gyakorlat megszerzését kívánja biztosítani, hogy jelentősen növelje a hallgatók esélyeit a képesítés megszerzésére.

A vizsgafelkészítő képzés nagy szakmai tapasztalattal rendelkező CIA okleveles szakemberek közreműködésével történik.

Időpontok:

1. modul 2020 ősz – Programvezető Doszpod Dénes

2. modul  – Programvezető: Csákvári Péter, Hatvani Csaba

3. modul – Programvezető: Csákvári Péter, Hatvani Csaba

Helyszín: Hotel Hungária City Center, Budapest VII. Rákóczi út 90.

Részvételi díj: 314.000 Ft + áfa / modul

Kedvezmények:

- két modulra való jelentkezés és egyszerre történő pénzügyi rendezés esetén 288.000.- Ft+áfa / modul

- három modulra való jelentkezés és egyszerre történő pénzügyi rendezés esetén 278.000.- Ft+áfa / modul

További információk, jelentkezés

Miskolczi Judit, telefon: 20/411-4409, miskolczi.judit@etk-rt.hu, fax: 1/222-3866, Titkárság: ETK zRt. 1149 Budapest, Angol u. 34.

Tematika

Jelentkezési lap

KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!