• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style

Szakmai szemináriumok 2020 - Egynapos képzések a compliance, csalásmegelőzés és kockázatmenedzsment tevékenységek fejlesztésére

A képzés célja, hogy a II. védelmi vonal szakemberei önálló kurzusokkal kapjanak szakmai támogatást munkájukhoz a BEMSZ hagyományos szekcióinak kiegészítéseképpen. A képzésekre várjuk mind a compliance, csalásmegelőzés és kockázatmenedzsment területen dolgozó kollégákat, mind a belső ellenőröket, így a foglalkozások egyben lehetőséget adnak a kapcsolatfelvételre, a tapasztataltok cseréjére is.

A programvezetők az egyes területek sajátosságait, a lehetséges problémáit, nehézségeit és megoldásait mutatják be. A gyakorlatokon a társszakmák legkiválóbb trénerei is szerepet kapnak, hogy szélesítsék a résztvevők eszköztárát, további segítséget nyújtva munkájukhoz.

A szakmai szekciók kapcsolódása az ágazati szekciók oktatási programjához:

A Szakmai Szemináriumok előadásaira, csakúgy, mint az Ágazati Szemináriumokra kedvezményes bérlet is vásárolható.

2019. évtől valamennyi szekció részvételi díját egységesen állapítottuk meg a programok közötti átjárhatóságot megkönnyítve: az egységes bérletek felhasználhatóak mind az Ágazati Szemináriumok, mind a Szakmai Szemináriumok programjaira oly módon, hogy a BEMSZ tagok minden esetben kedvezményben részesülnek. (Kivételt képeznek a közszféra Gyakorlati Szeminárium bérletei, amelyek alacsonyabb díjszabással kerülnek megállapításra, így azok nem érvényesek a szakmai szekciók előadásaira). Jelentkezési lapok letölthetők az BEMSZ oldaláról (iia.hu) vagy közvetlenül a belsoellenorzes.hu weboldalról.

Egyes témák több szakterület számára közösen kerülnek meghirdetésre.

Programinformációk:

Időtartam: 10.00 -15.00 óráig.

Helyszín: Hotel Hungária City Center, Budapest VII. Rákóczi út 90. VAGY: Danubius Hotel Aréna. Budapest XIV. Ifjúság útja 1-3.

A részvételi díjak tartalmazzák a jegyzet és a külön továbbszámlázott vendéglátás díjait. A programokon való részvétel esetén 4 CPE pontot igazolunk.

További információk, jelentkezés: ETK Szolgáltató zRt. Miskolczi Judit, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , 20/4114409

Együttműködő védelmi vonalak program

Jelentkezési lap


Event Properties

Event date: 2020/03/31 12:00 pm
Individual Price HUF 37,000.00
Location Hotel Aréna, Budapest

KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!