• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style
Szintet lépett a BEMSZ-ETK képzési rendszer
kozb

2018. évben minden korábbi csúcsot megdöntött a tanfolyamok látogatottsága, köszönhetően a belső ellenőrök nagyobb aktivitásának és az új témáknak, új előadóknak. 2019. évtől a BEMSZ elnökségének nyilvánosságra hozott új stratégájával összhangban az oktatás területén is bővülnek a szolgáltatások: az eddigi három ágazati szekció (ipar-pénzintézetek-közigazgatás) mellett szakmai szekciókként a II. védelmi vonal szakterületei is bekerülnek az oktatási programba. A következő évtől elindulnak a compliance, csalás-megelőzés és kockázatmenedzsment szeminárium-sorozatok is.

Az összesen több, mint 40 oktatási napon újszerű és aktuális témákat állítottunk össze, és remek programvezetőkkel egészült ki az oktatói kör. Bízunk benne, hogy mindenki talál érdeklődési körének megfelelő témát az erős kínálatból. A 2019. évi képzések a BEMSZ oldaláról elérhetőek.

Az ágazati és szakmai szekciókat egyenértékűként kezeljük, és 2019. január 1-től az árakat is egységesítjük annak érdekében, hogy egy-egy bérlet összeállításánál szabadon választhassanak az érdeklődők valamennyi tanfolyami téma közül, akár mind a 6 szekcióból. December 31-éig azonban még a szokásos előre fizetési kedvezmény igénybe vehető az ágazati szekciókban.

2019-től a képzéseken a BEMSZ tagok alacsonyabb áron vehetnek részt. Az egyébként is bővülő szolgáltatások mellett újabb érv lehet a tagság megújítására vagy taggá válásra: általában már 2 alkalom igénybevételével megtérül a fizetendő tagdíj. Új tagok számára a belépést a kombinált részvételi lehetőséggel is támogatjuk: ebben az esetben az egyszeri oktatási költség magában foglalja az éves tagsági díjat is.

 

vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!