IIA 

A Nemzetközi Szervezet elődje 1941-ben alakult az Egyesült Államokban, mint nemzeti egyesület, amely felvállalta a belső ellenőrzési munka fejlesztését.

Hamarosan az összes angol nyelvű ország csatlakozott hozzájuk, majd a 70-es évektől kezdve szinte minden fejlett gazdaságú ország megalakította saját hazai szervezetét és részt vett a közös projektekben.

A 80-as évek közepén létrehozták az európai konföderációt (ECIIA), melynek tevékenységében 1988 óta veszünk részt. 

The IIA Global

A BEMSZ 

Az IIA Hungary, azaz a Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete (BEMSZ) küldetése a belső ellenőrzési szakma magyarországi elfogadtatása, támogatása, fejlesztése, érdekképviselete; a nemzetközi és európai belső ellenőrzési ismeretek és szakmai gyakorlat magyarországi megismertetése, a belső ellenőrök képzése és vizsgáztatása.

A belső ellenőrzés definíciója

A belső ellenőrzés olyan független, objektív bizonyosságot adó eszköz és tanácsadói tevékenység, amely értéket ad a szervezet működéséhez és javítja annak minőségét.
Módszeres és szabályozott eljárással értékeli és javítja a kockázatkezelési, a kontroll és az irányítási folyamatok hatékonyságát, ezáltal segíti a szervezeti célok megvalósítását.

 


 

A BEMSZ Elnökség tagjai és elérhetőségük:

Dr. Gajdos Márton CIA, CISA elnök – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Batta István elnökségi tag – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Doszpod Dénes elnökségi tag – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Malatinszky Janka elnökségi tag – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gyepessy Ferenc elnökségi tag – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kollár Róbert elnökségi tag – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ludvigh Csilla elnökségi tag – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Smohay Ferenc elnökségi tag – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szabó István elnökségi tag – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


Titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. – Telefon: 336-1505 – E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.– Titkárságvezető: Miskolczi Judit


Szerkesztőség: ETK Szolgáltató zRt.
Üzemeltetés: MAZE Kft.


A BEMSZ alapszabálya 2019

2019. évi beszámoló 


 

Költségvetési szervnél és köztulajdonban álló gazdasági társaságnál belső ellenőrzési tevékenység végzéséhez szükséges engedéllyel kapcsolatos eljárásra vonatkozó információk, kérelmek és mellékleteik.
https://allamhaztartas.kormany.hu/altalanos-informaciok

Belső ellenőri nyilvántartás regisztráció telefonos elérhetősége: Suszter Edina, 361/795 5068


 

Hirdetések megjelenése

 

Hirdetés egyszeri megjelenése BEMSZ havonta megjelenő Hírlevelében

10.000.- Ft+áfa

 

Hirdetés megjelenése egy hónapig a BEMSZ honlapon

10.000.- Ft+áfa

 

Hirdetés megjelenése BEMSZ LinkedIn felületén

10.000.- Ft+áfa

Megrendelő lap