BEMSZ Délután

Whistleblower szabályozások és gyakorlatok

Időpont: 2022. február 10. csütörtök, 16.30 - 18.00

Előadó: Bernáth Dániel CFE, okleveles csalásvizsgáló KPMG

Moderátor: Szabó István szenior menedzser KPMG, BEMSZ elnökségi tag

 

Program:

Az előadás során bemutatásra kerül az új EU-s irányelv, amelynek célja, hogy a visszaélés-bejelentő rendszerek használatát elősegítse, illetve a bejelentők védelmét biztosítsa. Az irányelv számos szigorú követelmény elé állítja a visszaélés-bejelentő rendszerek működtetőit, így érdemes a szervezeteknek még időben felkészülnie a jövőbeni kihívásokra.

Nemzetközi jó és rossz példák, illetve gyakorlati tapasztalatok felsorolásával vizsgáljuk meg a bejelentések szerepét és hatását a szervezeti működésben. A jó gyakorlatok mellett prezentálásra kerülnek a különböző technológiai és outsourcing megoldások is.

 

Az előadó, Bernáth Dániel a KPMG Forensic-szolgáltatások csapatának tagja. Okleveles csalásvizsgálóként (CFE) több éves tapasztalattal rendelkezik a visszaélések és pénzügyi bűnözés világában: Két éven keresztül támogatta az egyik leghíresebb befektetési bank pénzmosás megelőzési osztályát. Több anti-korrupciós audit megbízást támogatott. Van tapasztalata vállalati nyomozások tervezésében és végrehajtásában, illetve peres ügyek során készülő szakértői vélemények szerkesztésében

 

Regisztráció link 

Közelgő események

Nincs esemény

Partnereink