Hirdetmények

Felhívás: ECIIA Konferencia 2024 | Budapest | Oldja meg ön is a rejtvényt! 

A rejtvényfejtés és a belső ellenőri szakma közötti kapcsolat az ellenőrzési feladatok bonyolultságában rejlik. Hasonlóan a rejtvényfejtéshez, a belső ellenőrök a bonyolult vizsgálati környezetekben navigálva gyűjtik össze az információkat. Mindkettő elemző gondolkodást, a részletekre való odafigyelést és azt a képességet igényli, hogy a különböző elemek összekapcsolásával a magasabb szintű összefüggéseket (’bigger picture’) megláthassuk. 

Közelgő konferenciánkon a rejtvényfejtő gondolkodásmód praktikus eszközzé válik a kezünkben, ahol megragadhatjuk a lehetőséget az iparág vezetőivel való kapcsolatteremtésre, a bevált gyakorlatok megosztására és megértésére, valamint a belső ellenőrzési fejlesztések élvonalában maradásra a 2024-es ECIIA konferencián – ez az Ön kapuja az ellenőrzés jövőjének alakításához. 

Csatlakozzon hozzánk lebilincselő workshopokon, izgalmas kerekasztal és klasszikus beszélgetéseken emlékezetes estéken a magyar konyha és kultúra élvezete mellett. Úgy hisszük, hogy a budapesti ECIIA konferencia új szakmai energiával töltheti fel Önt, új perspektívákkal és megoldásokkal térhet haza a melyek segítségével könnyebben válaszolhat a munkája során felmerülő fő kihívásokra. A rendezvény európai-szintű, de a világ minden tájáról érkeznek hozzánk előadók és vendégek egyaránt.  

A konferencia helyszíne és időpontja: InterContinental Budapest - 2024. szeptember 26-27. 

További részletekről az alábbi linken tájékozódhatnak a kedves tagtársak, ahol Regisztrációjukat is megtehetik. Az alábbi linken pedig közvetlenül megtekinthetik, hogy kik azok a nagytudású vezetők, aki előadást tartanak szakmánk gyarapodása érdekében a tapasztalataikról és eredményeikről.  


 

Felhívás: Európai Bankár Fórum 

Az ECIIA és az Európai Központi Bank együttműködésében 2024. szeptember 23-24-én Frankfurtban rendezik meg az Európai Bankár Fórumot. A részvétel hibrid formátumban (online és a helyszínen) lehetséges. 

A résztvevőknek két nap is rendelkezésre áll, hogy felfedezzék azokat a kihívásokat és lehetőségeket, amelyeket a mesterséges intelligencia jelent az EU szabályozási környezetében. A Frankfurt nyüzsgő pénzügyi központjában zajló idei Fórum a digitalizáció és a belső ellenőrzés találkozási pontjáról szól. Mélyen elmerülhetünk a kockázatokban és a lehetőségekben, és megtanulhatjuk, hogyan működtethetjük az AI-t a belső ellenőrzési gyakorlatok hatékony kihasználása érdekében. Ezenkívül az előadók megosztják egymással és a résztvevőkkel a vállalatirányításban megfigyelt legjobb gyakorlatokat, és bemutatják kutatási eredményeiket. 

Az eseményre az előzetes regisztráció már megnyílt, mely jelenleg ingyenes, így a résztvevők most biztosíthatják helyüket (korlátozott helyek a helyszínen: 50), és később fizethetik be. 

Az esemény részletes információiért látogasson el az ECIIA weboldalára. 


 

Felhívás: ISACA® 2024 Europe Konferencia 

Az ISACA meghívja minden kedves érdeklődőt az év elsőszámú IS/IT eseményére: az ISACA® 2024 Europe Konferenciára, amely az írországi Dublinba érkezik 2024. október 23-25-én. A résztvevők az IS/IT legnagyobb elméitől hallgathatják meg a változó iparági környezet hatásait.  

A rendezvény két részre osztható: a konferencia előadásaiért 18 CPE-t kaphatunk, míg a Workshop-on való részvételért 8-at. A 2024.augusztus 2. előtt regisztrálók Early Bird kedvezményben részesülnek 200 USD értékben.  

További részletekről az alábbi linken tájékozódhatnak a kedves tagtársak, ahol lehetőség nyílik a regisztrációra is. 


 

Felhívás: Compliance Podcast – Védelmi Vonalak Bácsfalvi Andrással 

Megjelent a Védelmi Vonalak Podcast legújabb, immáron 53. epizódja. Bácsfalvi András vendége ezúttal az MSCI ügyvezető igazgatója, Janza Ákos volt. A beszélgetés kitért arra, hogy milyen területeken láthatóak jelenleg a legnagyobb fejlesztések és áttörések a mesterséges intelligencia területén, milyen etikai kérdések merülhetnek fel az alkalmazása során, milyen kockázatokat jelenthet a mesterséges intelligencia fejlődése az adatvédelemre és a személyes adatok biztonságára nézve, és még számos érdekes témára. 

További részletekért az említett podcast-ot az alábbi linket használva hallgathatják meg a kedves tagtársak 


 

Felhívás: 23. éves Megfelelőségi és Etikai Intézmény rendezvénye 

A megfelelőségi és etikai szakemberek a világ minden tájáról minden évben a „Compliance & Ethics Institute”-hoz (CEI) fordulnak élvonalbeli információkért és oktatásért, értékes kapcsolatokért és innovatív megfelelőségi programmegoldásokért. Ez az intézmény 2024. szeptember 22-25 között tart szakmai rendezvényt, melyre ezúton hívjuk fel a kedves tagság figyelmét.  

A résztvevők különböző szintű tanulási pályákon haladhatnak a rendezvény során, és kaphatnak felvilágosítást a legújabb szabályozási trendekről és a saját képességeikhez igazodó programirányítási útmutatókról – így szerepkörétől vagy tapasztalati szintjétől függetlenül is tudja fejleszteni szakmai tudását. Szakmai fejlődési lehetőségek bővelkednek, rengeteg formális és informális hálózati tevékenységgel, a Compliance Certification Board (CCB)® és más szervezetek által nyújtott továbbképzési egységek megszerzésének lehetőségével, valamint az opcionális Certified Compliance & Ethics Professional (CCEP)® tanúsítási vizsgával a konferencia végén. 

Regisztráljon augusztus 6-ig, és spóroljon 400 dollárt! 

További részletekért az említett podcast-ot az alábbi linket használva hallgathatják meg a kedves tagtársak 

 

 

 

 

Közelgő események

2024 szept. 17.
16:20 - 18:00
CIA Klub Etikai dilemmák a gyakorlatban
2024 szept. 17.
17:00
Compliance szekció eseménye
2024 szept. 18.
14:00 - 16:00
EY-ACFE-BEMSZ rendezvény
2024 szept. 24.
16:30 - 18:00
Közszféra Állandó Bizottság online ülése
2024 szept. 26.
09:00
ECIIA Nemzetközi Konferencia - Budapest
2024 okt. 01.
09:00 - 13:00
Gyakorlati szeminárium - Közigazgatás, köztulajdonú gazdasági társaságok
2024 okt. 10.
09:00 - 13:00
Gyakorlati szeminárium - Ágazatfüggetlen
2024 okt. 17.
09:00 - 13:00
Gyakorlati szeminárium - Ágazatfüggelten

Partnereink