A BEMSZ

Az IIA Hungary, azaz a Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete (BEMSZ) küldetése a belső ellenőrzési szakma magyarországi elfogadtatása, támogatása, fejlesztése, érdekképviselete; a nemzetközi és európai belső ellenőrzési ismeretek és szakmai gyakorlat magyarországi megismertetése, a belső ellenőrök képzése és vizsgáztatása.


A BEMSZ Elnökség tagjai és elérhetőségük:

Smohay Ferenc elnök – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Gajdos Márton CIA, CISA elnökségi tag – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Doszpod Dénes elnökségi tag – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Malatinszky Janka elnökségi tag – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gyepessy Ferenc elnökségi tag – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kollár Róbert elnökségi tag – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ludvigh Csilla elnökségi tag – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Geiszlinger Árpád elnökségi tag – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szabó István elnökségi tag – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az elnökségi tagokról röviden


Titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. – Telefon: +36 1 336-1505 – E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.– Titkárságvezető: Miskolczi Judit


Szerkesztőség: ETK Szolgáltató zRt.
Üzemeltetés: MAZE Kft.


A BEMSZ alapszabálya 2022

A BEMSZ 2022. évi beszámolója

A Felügyelő Bizottság jelentése a 2022-es Beszámolóról


Szerződések: BEMSZ – EY 2024


Költségvetési szervnél és köztulajdonban álló gazdasági társaságnál belső ellenőrzési tevékenység végzéséhez szükséges engedéllyel kapcsolatos eljárásra vonatkozó információk, kérelmek és mellékleteik:

Belső ellenőri nyilvántartás regisztráció telefonos elérhetősége: Szikora Melinda +36 1 896 4843


Hirdetések megjelenése

Hirdetés egyszeri megjelenése BEMSZ havonta megjelenő Hírlevelében

10.000.- Ft+áfa

Hirdetés megjelenése egy hónapig a BEMSZ honlapon

10.000.- Ft+áfa

Hirdetés megjelenése BEMSZ LinkedIn felületén

10.000.- Ft+áfa

Megrendelő lap

Közelgő események

2024 febr. 29.
09:00 - 13:00
Gyakorlati szeminárium - Közigazgatás
2024 febr. 29.
15:30
CAE Klub
2024 márc. 07.
09:00 - 13:00
Gyakorlati szeminárium - Ágazatfüggetlen
2024 márc. 19.
09:00 - 13:00
Gyakorlati szeminárium - Pénzügyi intézmények
2024 márc. 19.
09:00 - 13:00
Gyakorlati szeminárium - Pénzügyi intézmények, biztosítól

Partnereink