Belső Ellenőrzési Díj 2023

A Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezetének elnöksége Belső Ellenőrzési Díj alapítását határozta el. A beérkezett jelöléseket az Értékelő Bizottság megvizsgálja és a döntés alapján örömmel jelentjük be, hogy a következő csapatok és vezetők kerültek be a legjobb jelöltek közé:

INNOVATÍV CSAPAT

Erste Bank Hungary
Magyar Telekom
Raiffeisen Bank

INSPIRÁLÓ ÉS PÉLDAMUTATÓ VEZETŐ

Solymos-Kiss Ilona
Székely Áron Tibor

A Belső Ellenőrzési Díj győzteseit a Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezetének 2023. május 24-i közgyűlésén jelentjük be.
Gratulálunk a legjobb jelölteknek az elért eredményekhez és sok sikert kívánunk a végső megmérettetés során!

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete Elnöksége


A Belső Ellenőrzési Díj értékelő bizottsági ülésén a következő döntés született.
A pályázatok beadási határidejét meghosszabbítják, az új határidő 2023. február 17. péntek.


BELSŐ ELLENŐRZÉSI DÍJ 2023 jelölési űrlap

A Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezetének elnöksége Belső Ellenőrzési Díj alapítását határozta el. A díj a belső ellenőrzés sikeréhez elengedhetetlen, magas minőségi és integritási normáknak való megfelelést, valamint a szakmájuk élvonalába tartozó csapatok és egyének által nyújtott innovációk elismerését szolgálja.

A díjjal szeretnénk hangsúlyozni és megünnepelni a kiemelkedő belső ellenőrzési teljesítményeket, akik az adott évben jól teljesítettek és valóban a határokig feszegették képességeiket és tehetségüket.

A pályaműveket kizárólag az alapján bírálják el, hogy a megjelölések tartalmazzák a jelölési űrlapjukon, és hogy megfeleltek-e az összes kért kritériumnak, és megadták-e a kívánt igényt.

A jelölt belső ellenőrzési vezetője, a közvetlen vezetője vagy a felügyelő/audit bizottság elnöke támogatásának hiánya a nevezés elutasítását vonja maga után. A bírálók az eredmények bizonyítékait keresik, és azt a módot, ahogy egy csapatot vagy egyén megfelelt az adott kihívásnak.

A jelölést alátámaszthatják (de nem kizárólagosan) a belső ellenőrzés külső minőségbiztosító vizsgálatának eredményei, a csapatban vagy a szervezetben történt fejlesztésekre vagy változásokra utaló adatok, az adott cég alkalmazottainak vagy ügyfeleinek visszajelzései, ellenőrizhető példák vállalati vezetés intézkedéseire vagy döntéseire ellenőrzési belső tanácsok vagy belső ellenőrzési felvetetések alapján.

Magánszemélyek jelölhetik magukat vagyukat, valamint kollégákat, de alátámasztó ajánlást is kell benyújtani a jelölő lapon. A jelöltnek BEMSZ tagnak kell lennie , de a jelöltre nincs ilyen kikötés. A BEMSZ elnökség és az értékelő bizottság tagjai nem jelölték meg az „Inspiráló és példamutató vezető” kategóriában, valamint az értékelő bizottság által irányított közvetlen csapatot sem jelölték meg az „Innovatív csapat” kategóriában.

A szervezetek és csapatok mindkét kategóriában beküldhetnek jelölést, azok megfelelnek az adott kategóriák összes kritériumának. A bírálók azonban elvárják, hogy minden megjelölés egy meghatározott kategóriát célozzon meg (az nem fogadható el egy pályamű mindkét kategóriákban, egy jelölés nem vonatkozik a csapatra és a vezetőre).

Azok a potenciális jelöltek, akiknek kétségeik vannak a megfelelő kategóriát tekintve, kapcsolatok kapcsolata a BEMSZ Titkársággal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Javasoljuk minden jelölőnek, hogy előzetesen figyelmesen olvassa el az űrlapot, és nézze meg, hogy milyen jóváhagyásokra van szükség.

A bírálók fenntartják a jogot, hogy ne ítélje oda, vagy visszavonja egy kategóriát, ha nem érkezik meg a megfelelő pályaművek, vagy azok nem felelnek meg az összes szükséges kritériumnak, amely tartalmazza a jóváhagyást, vagy bizonyítékot az eredményekre.

A jelölések határideje 2023. január 27 . amelyek közül az erre a célra alakított elnökségi bizottság a legjobb jelöléseket, amelyek közül a győztesek kikerülnek, 2023. február 17-ig választja és hirdeti ki.

Az értékelő bizottság tagjai Doszpod Dénes, dr. Galambos Péter, Geiszlinger Árpád, Miskolczi Tamás és Zsakó Enikő

 

A nyerteseket a BEMSZ májusi közgyűlésének napján, ünnepélyes keretek között hirdetjük ki.

A jelentkezési lapokat az alábbi linkeken lehet elérni és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell beküldeni a fent megadott határidőig emailben. Az emailhez nem szükséges alátámasztó dokumentumokat csatolni, az ajánlásokat a jelölt lap megfelelő mezőjébe kell beírni.

  1. Innovatív csapat 
  2. Inspiráló és példamutató vezető 

Közelgő események

2023 jún. 08.
09:00 - 13:00
Gyakorlati szeminárium - Ágazatfüggetlen

Partnereink