BEMSZ Délután október

A kockázatkezelés és a belső ellenőrzés együttműködése

  1. október 31. kedd, 15.00 - 16.40

Előadó: Peter Elam, Group Head of Risk Management and Business Assurance, Anglo American 
Moderátor: Smohay Ferenc, BEMSZ elnök

Az előadás magyar nyelvű

Regisztrációhoz kérjük, kattintson ide

Amiről szó lesz
A Belső Ellenőrzés Nemzetközi Szakmai Gyakorlat Keretrendszere lehetővé teszi (a 1112 Norma), hogy az első számú belső ellenőrzési vezető más feladatot és felelősséget vállalhasson a belső ellenőrzésen túl.

Az előadás a kockázatkezelés és a belső ellenőrzés együttműködésére fókuszál abban az esetben, ha a két funkció egy vezető alatt működik. Az előadó, Peter Elam úr, sok éves gyakorlattal bír a belső ellenőrzés és kockázatkezelés területén, jelenleg az Anglo-American vállalat igazgatójaként, ahol mindkét területet felügyeli. Ezen túlmenően Peter elnöke a brit és ír Belső Ellenőrök Szervezetének. Peter, bár nem rendelkezik magyar gyökerekkel, az előadást magyar nyelven fogja tartani a BEMSZ elnökének, Smohay Ferenc úr moderálásával.


Információk
ÚJ információ: A CPE igazolás kiadásához kérjük, hogy az esemény közben készült legalább két képernyőkép beküldésével igazolja részvételét.

- A részvétel BEMSZ és BEMAFOR tagok számára díjmentes, szervezeteken kívüli jelentkezőknek a részvételi díj 5.000.- Ft +áfa.

- Jelentkezését október 30. délig várjuk.

- Az eseményt a Microsoft Teams felületen rendezzük.

- A csatlakozási linket október 31-én délelőtt a regisztrációs felületen megadott email címre küldjük.
- Csatlakozni 14.30-tól lehet.
- A részvételért 2 CPE pontot igazolunk, igényét a titkárságon jelezze Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Közelgő események

Nincs esemény

Partnereink