Szeptemberi konferencia beharangozó

Tagjaink már megszokhatták, hogy az elmúlt években a BEMSZ elnöksége megpróbált évi 2 konferenciát szervezni, egyet tavasszal egyet pedig ősszel. A boldog COVID előtti időkben általában 2 évente próbáltunk nemzetközi konferenciákat is szervezni, hogy tagjaink első kézből ismerhessék meg a nemzetközi legjobb gyakorlatokat és friss híreket.

Miután az ECIIA elnöksége március végén úgy döntött, hogy az idei évben nem szervezünk ECIIA konferenciát a sok bizonytalanság miatt és online formában is csak rövid fél-napos szektor specifikus események lesznek megtartva (pl Banking Forum, Insurance Forum), úgy gondoltam hogy itt a lehetőség ennek a piaci résnek a betömésére és egy nemzetközi konferencia megszervezésére a BEMSZ által.

Ötletemet megosztottam Miskolczi Tamással és Gajdos Márton elnök úrral, akik egyhangúlag támogatták a javaslatot, amelyet tovább finomítottunk majd az elnökség által is elfogadtattunk.

Rövidesen megtaláltuk a megfelelő dátumot, egy nagyon szuper online rendszert ami az előadók és a résztvevők kiszolgálása mellett a szponzorok igényeit is kielégíti.

Mint konferenciákért felelős elnökségi tag, azonnal elkezdtem az előadók „beszervezését” is, mely nagyon rövid idő alatt nagyszerű eredményeket hozott. Elsőként Richard Chambers az IIA Global korábbi elnök-vezérigazgatója mondott igent a felkérésre aki az idén megjelent könyvével kapcsolatban fog előadást tartani „Being an Agent of Change in an era of disruption” címmel. Amikor elfogadta a meghívást, meg is jegyezte, hogy sajnos az IIA-nél töltött 12 éve alatt nem volt lehetősége Budapestre látogatni, de most így online formában végre találkozhat a BEMSZ tagjaival és később talán személyesen is lesz lehetősége, már nyugdíjas tanácsadóként ellátogatni hozzánk.

A másik meghívott „nagyágyú” a spanyol Ramses Gallego, aki szintén örömmel fogadta el a meghívásunkat, reflektálva a korábbi sikeres szerepléseire és reményének adott hangot, hogy lesz azért még alkalma személyesen is részt venni a BEMSZ konferenciáin.

Korábbi vendégeink közül Mike Peppers is szívesen fogadta meghívásunkat, bár ő is hozzátette, hogy már ő is örülne egy személyes találkozásnak.

Rajtuk kívül az IIA Global munkájában évekig aktívan közreműködő, libanoni születésű, de most Dubai-ban élő Karem Obeid és a szomszédos Szlovéniából Matej Drascek is örömmel fogadta meghívásunkat.

Akik már hallották a fenti neveket, azok tisztában vannak vele, hogy ezek az előadók mind világszerte ismert szakemberek, akik az IIA Globális konferenciáin szoktak nagy sikereket aratni. És ezzel még nem ért véget az előadók sora. Folyamatban vannak a tárgyalások több más előadóval és a lehetséges szponzorokkal is, tehát tényleg nagy durranásra készülünk szeptemberben. Ami pedig különösen érdekessé teszi az eseményt, hogy most online formában úgy kell ezt megszervezzük, hogy előadóink a Közel-Kelettől kezdve az USA keleti partjáig több időzónából fognak becsatlakozni ami egy nagyon szép kihívás nekünk szervezőknek is.

Az esemény szervezéséről már beszéltünk a Május 13-i nemzetközi BEMSZ délutánon, ahol Lior Segal tartott nekünk előadást, illetve a Május 17-i tavaszi konferencián is, melyek során pozitív visszajelzéseket kaptunk. A rendezvény hírét pedig már az IIA kelet-közép európai szervezetek vezetőinek is továbbítottuk, ők is pozitívan nyilatkoztak az eseményt illetően.

Végszóként mit is mondhatnék ezek után: Remélem, hogy szeptemberben az e sorokat olvasók közül is sokan részt vesznek majd ezen az úttörő rendezvényen és részesei lesznek ennek a nagy jelentőségű mérföldkőnek a BEMSZ életében.

A további információkat illetően, kérem látogassanak el a konferencia honlapjára a folyamatosan frissülő információkért és biztosítsák be helyüket a kedvezményesen foglalható „early bird” résztvevők között.

https://conference2021.iia.hu/

Kollár Róbert

BEMSZ és ECIIA elnökségi tag

Közelgő események

2024 ápr. 30.
16:30
Közszféra Állandó Bizottság online ülése
2024 máj. 07.
09:00 - 13:00
Gyakorlati szeminárium - Ágazatfüggetlen
2024 máj. 07.
16:00 - 17:40
CIA klub kerekasztal beszélgetés és tapasztalatcsere
2024 máj. 15.
14:00 - 16:00
Minikonferencia
2024 máj. 15.
16:00
BEMSZ Közgyűlés
2024 máj. 16.
09:00 - 13:00
Gyakorlati szeminárium - Ágazatfüggetlen
2024 máj. 29.
16:30
Közszféra Állandó Bizottság online ülése

Partnereink