Hirdetmények

Felhívás: 2023-as GRC Konferencia az IIA és az ISACA közös szervezésében

A két szervezet 10 éves együttműködést ünnepel 2023. augusztus 21-23-án Las Vegasban. Rendkívüli alkalomnak ígérkezik ez, hogy a résztvevők innovatív ötleteket fedezhessenek fel, kapcsolatba lépjenek a legfényesebb elmékkel, fejlesszék készségeiket az irányítás, a kockázatok kezelése és az ellenőrzés terén. Az esemény továbbá CPE pontok szerzésére is lehetőséget biztosít. A személyes megjelenés mellett lehetőség van virtuális részvételre is. Az ’early bird’ ár $1.295 a személyes megjelenés és a virtuális részvétel esetén is 2023. június 23-ig. A regisztrációt az alábbi linkek egyikén tehetik meg az érdeklődő tagtársak: személyes / virtuális. A konferencia programja még nem végleges.


Felhívás: Banking Forum 2023 - A belső ellenőrök szerepe a fenntartható európai bankokban

A Banking Forum 2023 elnevezésű magasszintű találkozót a tervek szerint 2023. október 23-án tartják, ezért a szervezők kérésének megfelelően szeretnénk a kedves tagság számára meghirdetni az eseményt, mely elsősorban az SSM (Single Supervisory Mechanism) bankok és a más európai bankok CAE-jei részére látogatható. A regisztrációt az alábbi linken tehetik meg az érdeklődők, a napirendet pedig itt találhatják. Az esemény ingyenes.


Felhívás: 2023 ESG Virtuális Konferencia

Az ESG Virtuális Konferencia egy egynapos konferencia, melynek célja, hogy a résztvevők jobban megértsék az ESG-vel kapcsolatos jelenlegi szabályozási környezetet, hogy azok miként befolyásolják szervezetük ESG-stratégiáinak jövőjét, valamint hogy képet kapjanak új innovatív technikákról melyek az ESG kontrollokat támogatják. Szintén fontos aspektus lesz az ESG kockázatok azonosítása is.

A 2023. szeptember 21-én tartandó konferenciára 2023. augusztus 10-ig regisztrálók 10% kedvezményt kapnak ($665 helyett $599 lehet a konferencia díja). Regisztrálni az alábbi linken lehet. A konferencia programja megtalálható itt, a résztvevők rövid ismertetése pedig ezen a linken.


Felhívás: A mesterséges intelligencia gyakorlati alkalmazása a GRC-ben

Szeretnénk megosztani a tagsággal egy webes szeminárium eredményeit, mely a fenti címet viseli. A GRC (Governance, Risk management, and Compliance) témakör is egyre felkapott napjainkban, és az online elérhető vita meghallgatásával betekintést nyerhetünk a releváns, mesterséges intelligencia által támogatott, GRC használati esetek világába, amelyeket minden vállalat alkalmazhat saját programjában. Megismerhetünk bevált gyakorlatokat és eszközöket az AI-támogatás elindításához és a magánélet védelméhez, illetve folyamatokat a saját használati esetek meghatározásához és a GRC-megoldások beállításához.

A webinárium részlegesen ingyenes (fizetni regisztrációs adatokkal szükséges), megtekinteni az alábbi linken lehet.


 

Felhívás: Az ESG nap

Az ECIIA bejelentése alapján 2023. december 1-jén megszervezi a „The ESG Day”-t, egy hibrid rendezvényt, ahol a résztvevők 6 CPE-t szerezhetnek. Bővebb információ hamarosan érkezik.

Ezen az eseményen áttekintjük a kialakulóban lévő új európai szabályozásokat az ESG követelmények „Környezet, Társadalom és Kormányzás” tekintetében. Az eseményen majd plenáris üléseken vehetünk részt az új üzleti modellről, az új kockázatokról és lehetőségekről, különös tekintettel az új európai irányelvekre és szabványokra (Európai Fenntarthatósági Jelentési Szabványok).

A rendezvény részleteiről később kapunk információkat, de a jelenleg elérhető tudást itt találják az érdeklődő tagtársak.

Közelgő események

2024 máj. 15.
14:00 - 16:00
Minikonferencia
2024 máj. 15.
16:00
BEMSZ Közgyűlés
2024 máj. 16.
09:00 - 13:00
Gyakorlati szeminárium - Ágazatfüggetlen
2024 máj. 28.
16:00 - 17:00
BEMSZ Délután
2024 máj. 29.
16:30
Közszféra Állandó Bizottság online ülése
2024 jún. 04.
16:00 - 17:00
BEMSZ Délután
2024 jún. 13.
08:00
CAE Klub Téma: Adatbiztonság

Partnereink