Hirdetmények

Felhívás: Audit & Beyond – Az év kiemelt ellenőrzési, kockázati és megfelelőségi eseménye

Csatlakozzon az AuditBoard for Audit & Beyond eseményhez, amelyre 2023. október 17-20-án kerül sor a Marriott Marquis San Diego-ban. Ez a konferencia tele lesz tanulási, hálózatépítési és szakmai fejlődési lehetőségekkel – beleértve akár 18 CPE kredit megszerzését is személyes részvétel esetén.

A részvevők megismerhetik a legkorszerűbb audit eszközöket, hasznos erőforrásokat és bevált gyakorlatokat, amelyekre szükség van ahhoz, hogy audit-, kockázat- és megfelelőségi csapatokat az üzlet valódi stratégiai partnereivé emelje.

Amennyiben a kedves tagtársak nem tudnak személyesen részt venni lehetőség lesz egy ingyenes virtuális élményre. Csatlakozhatunk az október 18-19-i vitaindító előadásokra, és ez akár 4 CPE-kreditet is jelenhet.

Jelentkezni az alábbi link segítségével lehet, az ’Early Bird’ ár szeptember 17-ig elérhető, mely napig 200 dollárt spórolhatunk a regisztráción. Az árak $1495-tól indulnak.


Felhívás: 22. éves Compliance & Ethics Institute konferencia

A Society of Corporate Compliance & Ethics szervezésében megrendezésre kerülő konferenciára a szervezők várnak minden olyan jelentkezőt, aki tanulni szeretne iparági vezetőktől a valós megfelelési problémákról, a kialakuló trendekről és a gyakorlati alkalmazásokról, illetve kapcsolatot szeretne építeni vagy tartani a megfelelőségi és etikai témakörben dolgozó kollégáival a világ minden tájáról.

A regisztrációt az alábbi linken tehetik meg az érdeklődők, a napirendet pedig itt találhatják. Az esemény időpontja és helyszíne: 2023. október 2 – 5 | Chicago, IL vagy virtuális (utóbbi változat némileg alacsonyabb díjszabás mellett).


Felhívás: Banking Forum 2023 - A belső ellenőrök szerepe a fenntartható európai bankokban

A Banking Forum 2023 elnevezésű magasszintű találkozót a tervek szerint 2023. október 23-án tartják, ezért a szervezők kérésének megfelelően szeretnénk a kedves tagság számára meghirdetni az eseményt, mely elsősorban az SSM (Single Supervisory Mechanism) bankok és a más európai bankok CAE-jei részére látogatható. A regisztrációt az alábbi linken tehetik meg az érdeklődők, a napirendet pedig itt találhatják. Az esemény ingyenes.


Felhívás: 2023 ESG Virtuális Konferencia

Az ESG Virtuális Konferencia egy egynapos konferencia, melynek célja, hogy a résztvevők jobban megértsék az ESG-vel kapcsolatos jelenlegi szabályozási környezetet, hogy azok miként befolyásolják szervezetük ESG-stratégiáinak jövőjét, valamint hogy képet kapjanak új innovatív technikákról melyek az ESG kontrollokat támogatják. Szintén fontos aspektus lesz az ESG kockázatok azonosítása is.

A 2023. szeptember 21-én tartandó konferenciára regisztrálni az alábbi linken lehet. A konferencia programja megtalálható itt, a résztvevők rövid ismertetése pedig ezen a linken.


Felhívás: Az ESG nap

Az ECIIA bejelentése alapján 2023. december 1-jén megszervezi a „The ESG Day”-t, egy hibrid rendezvényt, ahol a résztvevők 6 CPE-t szerezhetnek. Bővebb információ hamarosan érkezik.

Ezen az eseményen áttekintjük a kialakulóban lévő új európai szabályozásokat az ESG követelmények „Környezet, Társadalom és Kormányzás” tekintetében. Az eseményen majd plenáris üléseken vehetünk részt az új üzleti modellről, az új kockázatokról és lehetőségekről, különös tekintettel az új európai irányelvekre és szabványokra (Európai Fenntarthatósági Jelentési Szabványok).

A rendezvény részleteiről később kapunk információkat, de a jelenleg elérhető tudást itt találják az érdeklődő tagtársak.


 Felhívás: Ingyenes CIA képzést ismertető webinárium

Kíváncsi a Certified Internal Auditor programra? Az augusztus 15-i ingyenes CIA-tanúsítási webinárium remek kiindulópont! A TheIIA szervezésében készült összefoglalón szakértők magyarázzák el a jelentkezés folyamatát, áttekintést adnak a vizsgatantervekről, és megosztanak vizsgatippeket.

Bár az esemény már korábban lezajlott, az event24 link továbbra is él, az elérhető előadást itt találják az érdeklődő tagtársak. Amennyiben megszűnik a link érvényessége, akkor sincs minden veszve, hiszen egy összefoglaló kiadvány is jár a részvevőknek, mely elérhető itt (Kérlek, hogy töltsd fel a Sharepointra felrakott anyagot a BEMSZ honlapjára „Increase Your Chances to Pass CIA”).


 

Felhívás: Az Internal Auditor Magazin egyedi történetekkel rendelkező tagokat keres

A fent említett magazin azt szeretné, ha az olyan érdekes történetekkel rendelkező tagok, mint Dominique Vincenti (akinek történetét az alábbi linken olvashatják), megjelennének a következő kiadásokban. Segítsen nekünk megosztani a belső ellenőrök történeteit világszerte, szenvedélyeiket, és azt, hogy a belső ellenőrzésen kívül mi teszi őket vonzóvá.

A TheIIA 3 fő témakörben várja a 700-800 szavas cikkeket / blogbejegyzéseket.

  • On the Frontlines: Olyan tartalom, amely a belső ellenőrök problémáit vizsgálja, napi biztosítékot és tanácsot nyújtva (nem CAE-k, igazgatók, vezetők).
  • Jobb ellenőr felépítése: A tartalom kizárólag a belső ellenőrök karrierjének előmozdítására összpontosít a személyzettől a CAE-ig.
  • #IAm + a neved (pl. #IAm Anthony Pugliese): Tagok által biztosított tartalom, amely a belső ellenőrök munkahelyi életére fókuszál – arcot festve a „titokzatos” belső ellenőrnek.

További részletekről az alábbi linken tájékozódhatnak a kedves tagtársak. A beadványokat Christine Janeskonak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell elküldeni. Miután megkapták és jóváhagyták beadványt, aláírásra elküldik a belső ellenőr szabványos szerzői jogi űrlapját.

Közelgő események

2024 máj. 15.
14:00 - 16:00
Minikonferencia
2024 máj. 15.
16:00
BEMSZ Közgyűlés
2024 máj. 16.
09:00 - 13:00
Gyakorlati szeminárium - Ágazatfüggetlen
2024 máj. 28.
16:00 - 17:00
BEMSZ Délután
2024 máj. 29.
16:30
Közszféra Állandó Bizottság online ülése
2024 jún. 04.
16:00 - 17:00
BEMSZ Délután
2024 jún. 13.
08:00
CAE Klub Téma: Adatbiztonság

Partnereink