Az értékelő bizottság tagjai

ZSAKÓ ENIKŐ 

CIA és CISA minősítéssel rendelkező, közel harminc éves belső ellenőri tapasztalattal rendelkező okleveles mérnök és közgazdász kolléga. A kezdetekben informatikai ellenőrként dolgozott, majd 6 éven keresztül vezette az OTP Bank informatikai ellenőrzési főosztályát. Jelenleg az OTP Bank Nyrt. ügyvezető igazgató helyettese, aki több, mint 15 éve a magyarországi és külföldi OTP Csoporttagok belső ellenőrzési tevékenységének koordinálásáért és felügyeletéért, valamint a csoporttagokat érintő vizsgálatok irányításáért felel.

Belső ellenőrzési vezetői feladatai mellett több belföldi és külföldi társaság Felügyelő Bizottsági és Audit Bizottsági tagja, valamint elnöke a Magyar Közgazdasági Társaság Ellenőrzési Szakosztályának.

A BEMSZ Életműdíjjal kitüntette ki 2022-ben.    

 

DOSZPOD DÉNES

Pályafutását a Hungalu/Alukernél kezdte, majd a Rudolf Wolff-nál és az Enronnnál folytatta. Ezt követően az Ernst & Young, majd a Budapest Bank, az után pedig a MOL Csoport vezető munkatársa volt. 2012. óta saját tanácsadói magánvállalkozásában, hazai és nemzetközi vállalatok és pénzügyi szolgáltatók számára szakmai támogatást nyújt a társaságok hatékonyságának és átláthatóságának növelése, a kockázatok integrált kezelése és az ehhez kapcsolódó irányítási folyamatok, belső kontroll mechanizmusok, digitális folyamatbányázatok, valamint rendszerfejlesztések/ implementálások terén.

Rendszeresen publikál és a nemzetközi belső ellenőri (CIA) vizsgára felkészítő oktatást tart.

Tagja a BEMSZ Elnökségének, a Kockázatkezelési Állandó Bizottság vezetője.

 

 

GALAMBOS PÉTER 

Villamosmérnök, távközlési szakmérnök, vezetés-szervezés szakközgazdász, a vezetéstudományok egyetemi doktora. 23 évet dolgozott belső ellenőrként, 2010. évi nyugdíjba vonulásáig a Magyar Telekom Szolgáltatás és technológia ellenőrzési osztályát vezette, amelyet tapasztalatával segítette az IIA normák szerinti belső ellenőrzés kialakításában, az ellenőrzési folyamatok szabályozásában, ISO minősítésében. Magyarországon elsőként szerzett nemzetközi oklevelet a belső ellenőrzés minőség felmérésről és tanúsításáról 2003-ban. Különféle képzési formákban oktatta a belső ellenőrzéshez kapcsolódó témaköröket. A kockázatkezelés tárgyában két szakkönyv társszerzője. 1997 óta tagja és 2004. és 2010. között a BEMSZ elnöke volt. A BEMSZ Életműdíj kitüntetettje.

 

 

GEISZLINGER ÁRPÁD

Okleveles közgazda, MBA szakközgazda, CIA, CMIIA és CRMA képesítéssel rendelkezik. A Vodafone Magyarország, a Vodafone Egyesült Királyság belső ellenőrzési igazgatójaként, majd a Vodafone Group Service belső ellenőrzés működést támogató igazgatójaként dolgozott mindösszesen több mint 15 éven keresztül.

A belső ellenőri szakmára váltás előtt több kisebb távközlési cégnek volt a pénzügyi igazgatója.

A BEMSZ elnökségi tagsága mellett tagja a Chartered Institute of Internal Audit (Egyesült Királyság és Írország) szervezetének.

 

MISKOLCZI TAMÁS

Okleveles közgazdász, gazdasági ellenőrző szakközgazda.

A Pénzügyminisztériumban szerzett tapasztalatokat, majd főkönyvelőként dolgozott, később pénzügyi vállalkozásokat vezetett.

Az ETK vezetőjeként több, mint 20 éve irányítja és szervezi - a BEMSZ-szel szoros együttműködésben - belső ellenőrzési képzéseket. Az oktatáson túlmenően kockázatkezelés és más tanácsadói területen nyújt szolgáltatás a cégével.

Az ETK-n keresztül a BEMSZ titkársági funkcióját látja el, ideértve az éves rendezvények, a közgyűlések és konferenciát szervezését.

A BEMSZ Életműdíjjal kitüntette ki 2022-ben.

 

Közelgő események

2024 máj. 07.
09:00 - 13:00
Gyakorlati szeminárium - Ágazatfüggetlen
2024 máj. 07.
16:00 - 17:40
CIA klub kerekasztal beszélgetés és tapasztalatcsere
2024 máj. 07.
16:30
BEMSZ Délután
2024 máj. 15.
14:00 - 16:00
Minikonferencia
2024 máj. 15.
16:00
BEMSZ Közgyűlés
2024 máj. 16.
09:00 - 13:00
Gyakorlati szeminárium - Ágazatfüggetlen
2024 máj. 28.
16:00 - 17:00
BEMSZ Délután
2024 máj. 29.
16:30
Közszféra Állandó Bizottság online ülése
2024 jún. 04.
16:00 - 17:00
BEMSZ Délután

Partnereink